BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, December 6, 2011

jalan-jalan. wee ~~









 holla. selamat petang semua. wee. actually, hari ahad lepas aku pergi jalan-jalan a.k.a dating la, bhai. kau ada? haha. dah merajuk, baru dapat g jalan oke. kihkih. untung jugak merajuk terus dapat hadiah. dua lagi tau. ekeke. so sweet. yang paling terharu incik hubby saya bagi teddy bear. besar tau. sebesar dia. haha pergh..memang makan space katil aku nak tidur tapi takpe, aku suka, aku suka. haha. nak tengok teddy bear pinky aku. 


tadaa..cumilkan. macam tuan dia. abaikan yang belakang tu ye. kihkih..yang ni suprise gler sebab aku tak tau pun bila dia beli ni. tengok-tengok time nak balik, dia bagi. ok, blushing seketika. muahaha. excited macam nak lompat-lompat je tapi nasib baik cover je sebab ada orang. kihkih. memula ingat nak jalan dekat-dekat area machang je tapi lepas ke k.b pulak. hubby aku ni la mengidam nak makan pizza lah pulak. haha. layan je. memandangkan camera nikon D5100 pun dah dapat. apa lagi, snap-snap gamba lah kan. jangan jelly ok. eh, ada ke orang nak jeles? ekeke..

ok. first time nak cuba nikon baru. hee..


sempat lagi kan posing dalam lif ;p


tengah kira-kira bajet. cukup tak nak belanja dak muncit uh. haha

tadaa..nyum3..


spechless. kihkih


sampai licin bedal. kau ada? ;p


muka kena paksa pakai cincin. setengah hari pun dah bising. ;p


jadi model tak bertauliah sebentar :D


penat. nak balik dah !


sebelum balik, ambil gamba dulu. hee~


p/s: gamba pizza tak dapat diambil sebab kelaparan sudaa. kihkih.. layan :D









THANK YOU SAYANG, SUDI BACA ! :)

3 comments:

  1. sweetnya...makan sedap pulak tu..hehehe..

    ReplyDelete
  2. nasha: jom la mam skali. huhu

    myena: jangan jeles oke..;p

    ReplyDelete

10 budak comel sedang minum kopi :)