BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, October 27, 2011

SEGMEN | Lyssa Faizureen Ajak Kenali Blogger . Jom Serbu !!




selamat tengah hari semua. hari ni marlyn nak try join segmen CIK LYSSA yang kiut miut ni. hehe. memandangkan ni first segmen marlyn join. agak excited tak hengat lah kan. muehehe. nak join segmen tu boleh la KLIK SINI !


ok, nama diberi Nur Amalina bt Anuar. cantik kan. secantik orangnya. kihkih. *just kiddin. umur 20 tahun. mak aih..rasa tua pulakk. hehe. lahir pada 15 april 1991 kat Klinik Asia, Melaka. now study kat uitm machang, Kelantan dalam course information management. InsyaAllah bulan 3 tahun depan habis lah diploma aku boleh la sambung degree pulak. nothing special about me n already taken. huhu. really wanted to go to Korea. mybe mase honeymonn nanti lah kott. hikhik. ok, dats all. okbai :)


kenapa marlyn buat blog?

mula-mula memang tak minat la pasal blog ni sebab malas nak menulis walaupun minat menulis. err..macam pelik kan. hehe. then, my sis asyik suruh marlyn buat blog je. dia kata best. marlyn pun usya-usya blog dia yang share dengan kawan-kawan dia n dari situ minat tu timbul. why not i give a try kan? mane tahu nanti boleh buat duit kan. haha. my hubby pun give a support. so, dari situ blog marlyn itu wujud utk share dengan bloggers lain tentang dunia marlyn :)


siapa yang menarik minat marlyn untuk berbloging?

as i said before, tentunya my sis, annis. dia yang beria-ria suruh buat blog. seyes, marlyn mula dari kosong. tak tahu cantik kan blog semua. tapi alhamdulillah sekarang sikit-sikit marlyn mula belajar. so, thanx to my chubby sis, annis. *sayang kau lah walaupun kau suka sakitkan hati aku. :) 





THANK YOU SAYANG, SUDI BACA ! :)

11 comments:

  1. hye dear ! ryn datang jengahh blog awak dari segmen sis lyssa :)
    hehe.. keep up blogging yurp !
    btw, ryn sudaa follow cnie jugakk..
    meh laa singgah blog ryn kalau awak sudi :)

    http://nurinassyahira.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

    ReplyDelete
  2. hye singgah sini dari segmen yang sama. done follow u tau. jom terjah blog saya pulak. hehehe

    ReplyDelete
  3. eryn n wanie wonek : tq ye sudi singgah n follow. marlyn akan terjah blog korang nnt :)

    ReplyDelete
  4. Salam perkenalan. Dari segmen yg sama. Dah follow sini. Nanti follow blog kita ek, TQ :)
    http://duniakecilkuini.blogspot.com/2011/10/lyssa-faizureen-ajak-kenali-blogger-jom.html

    ReplyDelete
  5. tq kasih kita. nanti marlyn singgah blog kasih ye :)

    ReplyDelete
  6. aii..
    salam pkenalan..
    cik yana singgah sini..
    dari segmen yg sme..
    n da follow pon..
    jejalan laa kt blog cik yana yee..

    http://honeymiaka91.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum w.b.t :) Hello admin. Lina serbu blog ni, dah follow pun. Kalau ada masa, jom terjah sini koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html balik. Happy blogging~

    ReplyDelete
  8. hello salam kenal, diya singgah sini membaca, follow kamu.

    diya dari segmen lyssa juga
    http://missydiyaempunya.blogspot.com/2011/10/3-segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

    senang2 singgah lah ye :)

    ReplyDelete
  9. Datang sini nak kenal2 rakan blogger..
    Happy blogging...:)

    http://mylovely-fieda.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

    ReplyDelete
  10. spiderman, miss diya n fieda. selamat berkenalan. marlyn akan datang singgah blog korang ye syg :)

    ReplyDelete
  11. marina datang serbu blog ni dari segmen lyssa....

    http://marinafazli.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

    ReplyDelete

10 budak comel sedang minum kopi :)