BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, May 4, 2011

budak biasa, jadi popular :)

hallu..emm. dalam dok mencari idea ape yg aku nak hapdatekan dalam blog aku, kepala ligat berputar. almaklumlah otak da lemau sebab dah lame tinggalkan bidang nih. huhu. cari punya cari punya cari..zapp..terlintas lak pasal ex-classmate aku yg tbe2 da jadi popular sekarang nih. fofular ke? tettt..hehe..insyaAllah popular la nnt. tp jgn nnt da pemes tak ingat lak dgn aku yang slalu dia tanye n kacau time fizik n kimia dalm lab. haha. korg nak tau spe budak klas aku nih. tadaaa..meh nk citer kawan kelas merangkap pengawas slenga kat skolah aku nih ialah wan najdi bin wan noh. atau kalau kwn2 kat skolah panggil najod or abg kacak. ape? abg kacak? haha..beliau nih skrg da masuk rancangan realiti tv imam muda. wah, mmg x sangka la kan. tp mmg dari skolah lagi dye nih slalu msuk pertandingan tadarus al-quran, hafazan n nasyid. kire mmg da ade bakat la. tp klu kenal dgn dye mmg gelak x hengat punya. ade ciri2 pelawak la gak. ustaz rock. huhu. silap2 bleh masuk raja lawak lak lepas imam muda. hakhak. perangai gler2 habis tp xtw la skrg kan. da lame aku x jumpe, mane tw da 'berjurus'. bak kata org kelantan la. huhu..so, sebagai membe lame yg kenal  beliau, aku agak bangga dgn pencapaian beliau la kan. tak boleh blah muka sempoi beliau da masuk tv skrg. klu jumpe nih, mmg aku da perli habis-habisan. naseb ko najod, kte da lame x jumpe lps spm dlu. kalau tak..hahaha. gelak jahat sikit. ;p. ok, la najod..gud luck la ye utk ko. harap ko berjaya dunia & akhirat. amin..:)


credit to: fb imam muda najdi..:)


gamba muda2 dlu. hee..

muka masing2 skema habis ;p

rindu my clasamate. ni time form 4..<3

p/s: cube teka, mane gambo cute aku..hikhik..


THANK YOU SAYANG, SUDI BACA ! :)

5 comments:

  1. wah....kawan dia kaa ?psss...nak no fon diaa..hahahaaha

    ReplyDelete
  2. alamak ezza. da lame x contact dye la..huhu..

    ReplyDelete
  3. skema nya dia, tp suara dia memg best..

    ReplyDelete
  4. yup..bleh tahan la gak sore dye..
    klu dye tw neh, mst kembang abes..hehe..;p

    ReplyDelete

10 budak comel sedang minum kopi :)